Blog Sayfaları

12 Ekim 2013 Cumartesi

urfa usulu kabak oturtma

URFA USLU KABAK OTURTMASI
MALZEMELERİ
1KİLO KABAK
 400 GR KIYMA ET
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI...
TUZ KARABİBER
KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ
ÜZERİ İÇİN SARIMSAKLI YOĞURT
YAPILIŞI
KIYMA ETİ TENCEREMİZDE KAVURUYORUZ KABAKLARIMIZI 1 SANTİM ENİNDE KESİYİP YAĞIMIZDA KIZARTIYORUZ KABAKLARIN YARISINI TEPSİYE DİZİYORUZ ÜZERİNE KAVURDUĞUMUZ KIYMAYI SERİYORUZ KALAN KABAKLARI ÜZERİNE KAPATIYORUZ SALÇAMIZI TUZUNU KARABİBERİNİ 1 BARDAK SUDA KARIŞTIRIP ÜZERİNE İLAVE EDİYORUZ FIRINIMIZDA SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİRİYORUZ SERVİS KABIMIZA ALIYORUZ ÖNCEDEN HAZIRLADIĞIMIZ SARIMSAKLI YOĞURDUMUZU ÜZERİNE DÖKÜYORUZ AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner