Blog Sayfaları

21 Kasım 2015 Cumartesi

Lor dolması




MALZEMELER
Yarım kilo lor peyniri 
10 adet dolmalık biber 
10 adet kırmızı biber
Yarım demet maydanoz
Yarım demet nane
Yarım demet dereotu
Yarım demet yeşil soğan
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
KIZARTMAK İÇİN:
Sıvıyağ

Maydanoz, nane, dereotu, yeşil biber ince kıyılır. Yeşilliklerin içine lor peyniri, karabiber, pulbiber ve tuz konularak karıştırılır. biberlerin tohum kısımları çıkartılarak içleri boşaltılır. Bu harç biberlerin içine sıkıca doldurulur. Tavaya sıvıyağ konur ve biberler içleri dolu olarak kızartılır. Lor dolması ister sıcak ister soğuk olarak servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner